Teatri Must Kast talgute juhi tõdemus: “Lihtsalt rõve on!”

Tartu teater Must Kast koristas ca 30 inimesega täna Kabina juures metsaalust, kust võis leida aastakümnete jooksul kokkutassitud olmeprügi ja ehitusjäätmeid.

Lavastaja ja talgujuht Kaija M. Kalvet ütles selgelt, et rõve on: “Inimesed on tulnud suurte prügikottidega oma kodudest ja need lihtsalt metsa alla maha pannud. Siit võib leida kõike, mis majapidamises üle võiks jääda: vetsupotte, autorehve, juhtmeid, kaableid, purke, kus on olnud hoidised, kõike…”

Hoolimata raskest tööst oli koristajate meeleolu suurepärane ning ühiselt suunduti pärast koristust suppi sööma. Lisaks oli kõikidel, nii koristajatel kui ka huvilistel, võimalik osa võtta Jaanika Tammaru läbi linna kulgevast lavastusest ja piknikust ning nii algas ühtlasi ka teatri uus hooaeg.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga