Maailmakoristuspäeva korraldusmeeskonna Eesti staap on kolinud tänaseks Eesti Päevalehe ja Delfi ühistoimetusse – meilt saab kõige kiiremini teada, kuidas terve Eesti ja planeet Maa järgemööda puhtaks saab.

Kõige värskema ülevaate päeval toimuvast annab neljatunnine Delfi podcast-saade, mida juhivad Eesti Päevalehe ajakirjanik Anette Parksepp ja Delfi Forte ajakirjanik Jan-Matthias Mandri.

Otsestuudiosse tulevad eksperdid, kes räägivad Eesti prügimajanduse hetkeseisust ja kõige põletavamatest jäätmeprobleemidest nii maal, metsade all kui ka meres. Nende seas on ka keskkonnaminister Rene Kokk.

Lisaks on külla oodatud keskkonnasõbralikud staarid nagu Kristel Aaslaid, Genka, Saara Pius ja Noep, kes räägivad, kuidas nemad oma väikeste tegudega loodust säästa üritavad.

Stuudios on kohal ka maailmakoristuspäeva korraldajad, eesotsas Mart Normetiga, samuti räägime inimestega koristuspaikades üle Eesti.

Nii saad hoida  pidevalt silma peal, kuidas terve Eesti puhtamaks saab! Otsesaade alustas juba kl 10 hommikul Delfi TV-s.

Kuula ka intervjuud Eesti tiimi eestvedaja Mart Normetiga “Vikerhommikus” maailmakoristuse üks eestvedajaid Mart Normet.