Koristustalgulised kutsusid välja pommirühma

Maailmakoristuspäeval osalenud Tartu Erakooli õpilased käisid puhastamas metsaaluseid ning said seal üsna suure ehmatuse osaliseks. Nimelt nägi üks õpilane sambla seest paistvat eset, mis meenutas neile lõhkekeha. 

Õpilased ja õpetaja reageerisid leitule täpselt nii nagu seda tegema peaks ning võtsid ühendust Häirekeskusega. Kuna leitud ese oli sambla sees ning lähemat vaatlemist teha ei saanud ning see poleks ka ohutu olnud, otsustas Häirekeskus välja saata pommirühma. 

Spetsialistid tulid kohale kiirest ja uurisid objekti lähemalt. Selgus, et tegemist oli siiski õnneks vaid pudeliga, kuid ka pommirühma arvates oli see esmavaatlusel meenutanud käsigranaati. Kiitus tublidele koristajatele, et nad kohe spetsialistide poole pöördusid!

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga