Maailmakoristuspäeva toetasid ning aitasid korraldada kümned partnerid

Maailmakoristuspäev Eestis sai teoks suuresti tänu väga headele partneritele, toetajatele ning abilistele. Korraldustiim tänav väga partnereid, rahastajaid ning abilisi, kes teenuste, toodete, kommunikatsiooni ning nõuaga abiks on olnud! 

Eesti koristuspäeva suurtoetaja on Eesti Vabariik 100 (eriline tänu EV100 tiimile vabatahtliku panuse eest prügikottide pakkimisel) ning toetajad British Council Estonia, ACE Logistics Estonia, Agenda PR, PointerPlanner ning Viking Motors!

Hindamatu panuse Maailmakoristuspäeva logistika ja prügikottidega seonduva elluviimisse andis Eesti Pandipakend koos Rain Transport ASga! Korralduspartneritena kottide, jäätmeveo ning logistika valdkonnas tulid appi Ragn-Sells ja TVO, Eesti Keskkonnateenused, RMK, Maanteeamet, Maa-amet, Keskkonnaamet, RKIK ja pea kõik Eestimaa omavalitsused, samuti Coop Eesti, Omniva, Pakendikeskus.

Koristuspäeva aitasid turvaliseks muuta Keskkonnainspektsioon, Päästeamet ning Politsei- ja Piirivalveamet.

Meediapartnerid, kes aitasid meid nähtavaks-kuuldavaks teha: Delfi, Eesti Rahvusringhääling, Digiekraanid, Linna Ekraanid, Inspired UM Estonia, Ülemiste City, Maaleht, JC Decaux Estonia, Clear Channel Estonia, Forum Cinemas, Port of Tallinn / Tallinna Sadam, MK Estonija jt.

Pühendunud koostööpartneritena toetasid meid Kaubamaja, Telia Eesti, Tallink Eesti, Circle K Eesti, Luisa tõlkebüroo, Maakondlikud Arenduskeskused, Vastutustundlik ettevõtlus jpt.

Korraldustiimi toetavad tervislike toodetega Loodusvägi ning Muhe Mesi.

Suur aitäh ka kõigile teistele partneritele, kes leidsid võimalusel meid mingil moel toetada. Tutvu partnerite nimekirjaga siin!

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga