Ootame registreerimata eraalgatuslike talgute informatsiooni

Märkimisväärne hulk inimesi registreeris koristuspunktid ja talgud Maailmakoristuspäeva kaardile, kuid meieni jõudnud informatsioon kinnitab, et eile toimusid Eestis kümned eraaalgatuslikud registreerimata talgud.

Maailmakoristuspäeva eestvedaja Raimo Matvere sõnul on äärmiselt positiivne asjaolu, et suur hulk ettevõtteid ja seltskondi plaanisid omaalgatuslikke talguid ning et need kenasti ka Eesti koristuskaardile joonistati. Ent siiski paneb ta kõigile koristajatele südamele, et inimesed annaksid oma koristustalgust meile kindlasti teada.

“Me sooviksime teada nii paljudest koristustalgutest kui vähegi võimalik. Me kogume nii statistikat kui ka huvitavaid lugusid ja põnevaid leide, mida koristuspäeva erinevad paigad ohtralt pakkusid. Just seepärast soovime teada ka eraalgatuslikest talgutest,” ärgitas Matvere kõiki registreerima.

Registreerimata talgud palume joonistada Pointerplanner’i keskkonnas (https://pointerplanner.com/workspace/WCD2018).

Maailmakoristuspäeva meeskonnale võib oma koristusaktsioonist teada anda ka e-kirja või telefoni teel (talgud@maailmakoristus.ee; +372 57845599), edastades koristuspaiga täpse kirjelduse, asukoha, osalejate arvu ja ühe talgulise kontaktandmed. 

Eraalgatuslike talgute registreerimine lukustub 17. septembril kell 19.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga