ÄRA UNUSTA TEHA OMA KORISTUSPÄEVAST PILTE JA VIDEOID!

Jäädvusta kindlasti koristamise käigus toimuvat melu või seda, kui leiad midagi enneolematut ja ebatavalist. Sest kunagi on see oluline hetk ajaloos!

Kui oled nõus oma pilte ning videoid ka Maailmakoristuspäevaga jagama, siis laadi oma parimad palad vastavatesse kausta. Videod pane siia ja pildid siia! Või saada link adressile kommunikatsioon@maailmakoristus.ee. PS! Faili nimesse (või kausta) lisa koristuspaik ning autori nimi/organisatsioon.

Näita ka teistele, et oled üks neist, kes teeb ajalugu! Piltide, lugude ja videote jagamisel sotsiaalmeedias kasuta teemaviiteid #maailmakoristuspäev #viisteistseptember #minakoristan #worldcleanupday #ev100. Nõnda saame sinu tegemistele kaasa elada nii meie kui kogu ülejäänud Eesti!

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga