Maailmakoristus võib alata – esimene prügikoht sai juba täna koristatud!

Maailmakoristuse esimene Eesti talgu toimus juba täna! Mustjõe kallastel Haaberstis koguti kokku mehised kotitäied rämpsu. “Ebatavalisemaks võib vast pidada asbesttorusid ning vana televiisor – kineskoobiga,” ütles talgujuht Paavo Helde.

Kuus meest kraamis puhtaks ühe Mustjõe kaldaääre, teisele kaldale ei olnud enam võimalust ega mahti. Kogu talgut saatis Mustjõest kerkiv, nimele omane hõng. “No haises ikka kõvasti,” kommenteeris Paavo, “aga sellega haisu tekkega ei saa kahjuks meie tegeleda.”

Kaupo Palo, Peet Kask, Ülo Mets, Olavi Ollikainen, Heiki Sõnajalg, Paavo Helde ehk PerkinElmer nimelise rahvusvahelise firma Eesti filiaal valis oma talgukohaks just selle paiga, sest nende kontor asub Vabaõhumuuseumi tee alguses ning Mustjõe oli lähim prügikoht.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga