Ace Logistics: “Üheskoos saame hakkama millegi enneolematult suurega!”

ACE Logistics on otsustanud Maailmakoristuspäevale Eestis õla alla panna ja toetab omalt poolt Eesti koristuspäeva logistikatiimi ehitamist ja toimimist ning kutsub üles kõiki töötajaid ja kliente prügi kaardistama ja koristusaktsioonil osalema.

Miks osalete Maailmakoristuspäeval?

Tegu on maailma ajaloo suurima kodanikualgatusega, mis on alguse saanud Eestist ja mida juhitakse 15. septembril siitsamast Eestist. See tähendab, et meil on võimalus teha ühe päevaga Eesti suuremaks kui kunagi varem. Ja arvestades, et Maailmakoristus on Eesti riigi suurim kingitusmaailmale meie 100. sünniaastapäeval, on meil kõigil põhjust selle algatuse nimel eriliselt pingutada.

Milliste tegevustega toetate Maailmakoristuspäeva?

  1. 1. Suve lõpuni toimub üle Eesti prügi kaardistamine. ACE Logisticsi töötajad on valmis osalema prügi kaardistamises ja kutsume üles ka oma partnereid, kliente ja Baltikumi ning Valgevene kolleege. Kaardistamine käib World Cleanup rakenduse abil (AndroidiOS) ja iga inimese panus on väga oluline. Täpsema info prügi kaardistamise kohta leiate siit: https://www.maailmakoristus.ee/prygikaardile/
  2. 2. Osaleme maailmakoristusel 15. septembril ja kutsume taas oma partnereid, kliente ja pereliikmeid samuti osalemaMärkige see kuupäev oma kalendritesse juba täna. Täpsem koht ja kava kuhu ACE Logistics koristama läheb selgub augustikuu jooksul ja anname sellest teada.
  1. 3. Oleme eeskujuks! Räägime oma klientidele ja partneritele, et oleme valmis võtma vastutust ja lööme ka ise kaasa, muutes sellega meie kõigi elukest paremaks ja innustades teisi. Hea eeskuju on nakkav!

Maailmakoristuspäeva raames toimuva kaardistamise ja koristamise käigus kasutage järgmisi hashtage, et info väärt tegevuste kohta koguneks:

#maailmakoristuspäev #viisteistseptember #prügikaardile #worldcleanupday #ev100

Mida soovitate teistele ettevõtetele?

Selleks, et meie riik ja kogu maailm oleks puhtam, saab igaüks teha sama!

Usume, et üheskoos saame hakkama millegi enneolematult suurega.

Oleme teile kaasalöömise eest ääretult tänulikud!

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga