Kuidas Maailmakoristuspäevast tiimina osa võtta?

Prügi kaardistamisest saab teha ka põneva väljakutse oma meeskonnale. Leppige kokku ajaperiood (vähemalt nädal), mille jooksul seadke väljakutseks kaardistada võimalikult palju erinevaid prügikohti. Või korraldage võistlus, mille käigus võistlevad omavahel prügi kaardistamises organisatsiooni erinevad tiimid.

Muutke prügi kaardistamine tiimiürituseks

Läbi suve toimub üle Eesti prügi kaardistamine. Kaardistamine käib World Cleanup rakenduse abil (AndroidiOS) ja selles saab kaasa lüüa nii individuaalselt kui ka tiimidena. Iga inimese panus loeb, aga kaardistamisest saab teha ka põneva väljakutse oma meeskonnale. Leppige kokku ajaperiood (vähemalt nädal), mille jooksul seadke väljakutseks kaardistada võimalikult palju erinevaid prügikohti. Samuti võite teha väljakutse, kus omavahel võistlevad prügi kaardistamises organisatsiooni erinevad tiimid.

Lisage prügi kaardistamine ettevõtte suveüritus(t)e programmi

Plaanite sel suvel meeskonnaüritusi, suve- ja perepäevi? Lisage kaardistamine oma tegevuste programmi ja veetke ühiselt näiteks tund või kaks looduses, mille käigus kaardistage ära antud maa-ala prügi seisukord.

Kaasake prügi kaardistamisse ja koristamisse ka oma partnerid ja kogukond

Esitage oma partneritele väljakutse prügi kaardistamises ja koristamises osalemiseks. Hea eeskuju on nakkav!

Vaata siit, kuidas prügi kaardistamine äpi abil käib.

Kasutage 15. septembri Maailmakoristuspäeva meeskonnaüritusena

Prügi kaardistamise tulemusena tekib üle-eestiline talgukaart, kuhu saab augusti keskpaigast end talgulisena (sh ka gruppidena) üles anda ja leida endale sobiv koristuskoht. Tulge koristama koos meeskonnaga ja kaasake ettevõtmisesse soovi korral ka pered, kliendid ja partnerid! Veetke 15. september koos – lisaks meeleolukale ühistegevusele teete head ka loodusele.

Anna oma tegemistest teada sotsiaalmeedias ja Maailmakoristuspäeva Eesti tiimile!

Osalete kaardistamises ja koristamisel? Ärge jätke seda enda teada, vaid kasutage oma kanaleid (uudiskirjad, sotsiaalmeedia jms) sõnumi levitamiseks. Andke põnevatest ettevõtmistest teada ka Maailmakoristuspäeva Eesti tiimile, et saaksime head sõna ka oma kanalites levitada. Maailmakoristuspäeva raames toimuva kaardistamise ja koristamise käigus kasutage järgmisi hashtage, et info väärt tegevuste kohta koguneks:

#maailmakoristuspäev
#prügikaardile
#worldcleanupday
#ev100
Tekkis küsimusi, mõtteid, ettepanekuid?
Võta meiega ühendust info@maailmakoristus.ee

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga